zelf plastic maken | experiment met azijn en melk | kneedbare pasta van eiwit

zelf plastic maken | experiment met azijn en melk | kneedbare pasta van eiwit

Vergeet je dan niet op ons kanaal te abonneren!
http://www.youtube.com/channel/UCDacNTmTbJM_4utCXqUYhYg?sub_confirmation=1

Playlists:
https://www.youtube.com/watch?v=cgRJCLu6MtA&list=PLeh3DDGeK61GqNUMs4fT5gJ8sSHn1gXuI
https://www.youtube.com/watch?v=YjLGtTLPBkE&list=PLeh3DDGeK61FPs2MT6U6Eu9C3b2rl48wu

YouTube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDacNTmTbJM_4utCXqUYhYg

THUMBS UP! — if you like this video
SHARE this video with your friends!

The music is from the YouTube library

14 gedachten over “zelf plastic maken | experiment met azijn en melk | kneedbare pasta van eiwit”

  1. Door het azijn komt er een verzuring in de melk. Deze verzuring zorgt ervoor dat er vlokken proteĆÆnen vrijkomen. De proteĆÆnen die in aanraking komen met het zuur in de azijn vormen caseĆÆne. De caseĆÆne breekt op en vormt lange ketens van caseĆÆne-monomeren. De ketens van deze caseĆÆne-monomeren vormen samen polymeren en dat is een soort bioplastic. Geen gewoon plastic dus, maar plastic dat biodegradeerbaar is en er daardoor nogal vreemd uitziet…

  2. Dit is echt geen plastic hoor je zegt maar wat het lijkt op gedroogde klei dus plastic maak je niet zo kijk maar op internet moet heel heel heel anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.