Waarom smaakt een stokbrood in Frankrijk zo anders? | Bureau Kijk in de Vegte #6 | NPO Radio 2

Ah, Frankrijk: de fantastische wijnen, de heerlijke kazen en natuurlijk die kakelverse stokbroden waarbij je tijdens het snijden van een van die broodstaven al een klein vreugdesprongetje maakt. Het is dan ook een hard gelag wanneer je terug bent in Nederland en je het moet doen met ‘onze’ Nederlandse stokbroden. Maar hoe kan dat nou eigenlijk? Een stokbrood is toch gewoon een stokbrood? Voor het broodnodige antwoord op die prangende vraag kunnen Jeroen en Sanne maar bij één man zijn: Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven.

Abonneer je nu op het kanaal van NPO Radio 2 en blijf op de hoogte van onze leukste video’s!

Volg ons ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/NPORadio2/
Instagram: https://www.instagram.com/nporadio2/
Twitter: https://twitter.com/NPORadio2
Spotify: https://open.spotify.com/user/radio2nl

4 gedachten over “Waarom smaakt een stokbrood in Frankrijk zo anders? | Bureau Kijk in de Vegte #6 | NPO Radio 2”

  1. Waarom zijn sommige jonge zwanen in een nest wit en andere bruinig? Geslachtsverschil?
    Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.