8 gedachten over “Viadoe snelle methode”

 1. De uitleg is goed, alleen is de afwerking niet traditioneel. Omdat dit gerecht nu een nationaal gerecht van het land is, mag iedereen het doen zoals het hun belieft. Dus geen negatieve commentaar op Aivie; wie het niet eens is, moet het maar op een manier doen die diegene goed uitkomt. Traditoneel werd dit gerecht ook niet gemaakt met rozijnen, succade en met muisjes afgewerkt, want dat hadden joden vroeger niet; niemand trouwens. Het gerecht is met de tijd meegegaan, dus mag ook de afwerking ervan met de tijd meegaan en naar inzicht worden aangepast.

 2. Hey Aivie,

  Jou recept en uitleg is het beste recept van Viadoe dat ik ooit online ben tegengekomen. 

  Ik probeer al jaren Viadoe te maken maar is me tot nu toe niet gelukt. Ik bak vaak andere cakes en taarten. Mijn favoriete bakker is Roger Van Damme. Bekijk die filmpjes hem eens. (Je mag altijd les nemen van de grotere bakkers. Niks mis mee) Dan zal je zien dat je zijn recepten vindt op Njam.tv
  Roger Van Damme b.v. zet niet alle details in zijn recepten op Njam.tv maar als je zijn filmpjes bekijkt dan geeft hij heel veel bijkomende details en tips wat he voor de kijker eigenlijk kinderspel is het recept na te maken.
  Dan zal je zien dat je meer kijkcijfers krijgt positieve feedback. Al mijn taarten van Roger van Damme lukken heel goed. Ik heb ook genoeg equipment in huis en koop goede producten (Ik gebruik wél alleen biologische producten).

  Jou Blog is ✅ 👍 PRIMA ! en ziet er heel netjes uit. Je bent op de goede weg. Ga zo door!
  Ik ondervind wél één probleempje en wél met het gebrek aan details en verkeerde informatie die ik vindt in je Viadoe recept op jou Blog. Dat schept verwarring. Pas wanneer ik dit filmpje van je bekijk komt er enigszins wat duidelijkheid. In jou filmpje ook heel veel details. Dus voor mij met wat kennis over verhoudingen en bakken zal ik wel wat kunnen uitpuzzelen maar de meeste mensen weten niks van bakken en hebben graag duidelijkheid nodig om een goed gebak op tafel te kunnen brengen. Nog eens, bekijk eens een filmpje van Roger van Damme. Heel duidelijk en dat is wat ik als fan en hobby bakker nodig heb. Leuk toch?
  Ik heb ook gereageerd via jou Blog hoor

  Overloop alle stappen van je recepten eerst (uit je hoofd) en schrijf op. Zie dat je geen enkel onderdeel over het hoofd ziet alvorens je een filmpje plaatst. Vooral niet afzien en overhaast te werk gaan.

  Ik wil je toch nog bedanken voor je recept. Ik had dit filmpje nog niet gezien. Ik had alleen dat andere gezien waarin je die rollekes maakt van die Viadu. Daarin leg je niks uit. Ik heb dus geprobeerd vanuit je recept het voor elkaar te krijgen. Mijn Viadoe is in de vuilbak beland net als alle voorgaande. Nu ik dit filmpje zie heb ik meer duidelijkheid maar toch ontbreekt er veel details. Dus ik zal mij even herpakken na 2 x mislukt vanuit jou recept en ga het recept bijwerken en in juiste volgorde zetten voor mezelf en de nodige bijbehorende details. Dán zal ik het nog eens proberen.

  Het is een begin Aivie. Ga zo door 👍

  Het rammelt aan alle kanten 😅 maar je bent goed bezig. Ik gun het jou en ik hoop dat je wat kan met mijn tips. 👍

  Ik hoop ooit een Viadoe feilloos te kunnen maken en van buiten te kennen. Dán denk ik dat ik een filmpje daarover post. Succes!

 3. Ik kijk niet naar ras en ik ga geen kritiek leveren als ik zelf niets post. Tenminste heeft ze een video gepost. Is het niet wat je wilt dan zijn er talloze andere video's. Aivie 1 tip die ik aan jou wil geven. De rozijnen lijken me erg veel. verspreid ze over je uitgerolde deegplaat en rol het daarna op.

 4. Bakken heeft niets met ras te maken. Dan mogen we zeker geen masala kip maken voor de roti ? Ik vind het super lekker Aivie ga zo door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.