THUIS VS BAKKERIJ: HEERLIJK SUIKERBROOD – Bakflix #15

🕗 ELKE ZATERDAG OM 08.00 UUR EEN NIEUWE BAKVIDEO!

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. De baktijd voor het suikerbrood is ongeveer 25 minuten. Voor jonge kinderen: vraag je papa of mama altijd hulp met de oven, zodat je je niet verbrandt.

☆ INGREDIENTEN

500 gr patentbloem
300 ml koude melk
25 gr verse gist (of 10 gr droge gist)
50 gr roomboter
8 gr zout
1 citroen (voor citroenrasp)
kaneel (naar smaak)
200 gr kleine suikerklontjes

#suikerbrood #thuisbakker #zoet

VOND JE DEZE VIDEO LEUK!?
👍 Geef dan een duimpje omhoog
🆕 abonneer je GRATIS en…
🔔 klik op het belletje!

❤️ ONZE SOCIALS
Bijna overal vind je ons @bakflix

✉️ FANMAIL
Bakflix t.a.v. De Nagelkerkjes
Fenkelstraat 33
4731 JA Oudenbosch

📸 Heb je een foto van iets lekkers dat je hebt gemaakt? Gebruik #bakflix

27 gedachten over “THUIS VS BAKKERIJ: HEERLIJK SUIKERBROOD – Bakflix #15”

  1. Ik woon in sri lanka Jan en ik kan je de verste van verste kaneel leveren dan heb je het helemaal vers van de pers !!!!!!

  2. Je kan van het merk tienen suikerziekte kopen in de supermarkt die kan je gebruiken voor suikerbrood en wafels

  3. Gelukkig woon ik vlak bij Belgie. Ik koop mijn suiker snibs daar. 160 graden is hete lucht temp neem ik aan? De Friezen gebruiken ook nog gembersiroop. Tenminste dat heb ik mij laten vertellen. Vroeger in de bakkerij deden wij het ook zonder gembersiroop. Blijft erg lekker dat suikerbrood..

  4. Hey jan ik heb een vraagje, kun je dat kneden ook met een keuken machine doen of moet dat perse met de hand?

  5. Ziet er heerlijk uit! Bij onze bakker hier in Oud-Beijerland verkopen ze cake eierkoeken. Die smelten haast op je tong zó onwijs zacht als die zijn. Kan je me helpen Jan om ze thuis ook te kunnen maken? Het zijn kleine eierkoeken en als je een hapje neemt, ben je verkocht 🤤

  6. Ziet er goed uit jammer dat jullie tot nu toe veel lekkere dingen met gist maken ik ben allergisch voor gist dus jammer maar helaas

  7. Hoi hoi, is er toevallig ook een filmpje van macarons… Misschien dat het me dan eindelijk eens wil lukken😬

  8. Worden de bakblikken in de bakkerij niet stoffig al ze niet dagelijks gebruikt worden ,met die suiker van vorige keren erin?

  9. Leuke video.😀
    Ik zou het alleen leuker vinden als je iedere week met 1 van de kids bakt en dat dan afwisselen. Dus elke week met een ander 👍

  10. Ah heerlijk suikerbrood. Bedankt voor je recept en mooie video. Ga het volgende week gelijk maken. Bedankt ook voor het delen van al je leuke bakfilms.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.