Soezen van Cees Holtkamp door Sven Bolkenstein op 04/03/2019 in patisserie zelf maken Geassisteerd door kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp soezen Verder lezen Vorige artikel Patisserie Peter RemmelzwaalVolgende artikel Chocolate Spheres Chocolate Technique HACK Make At Home by CakesStepbyStep
Marijke Wolf zegt: 04/03/2019 om 21:15 Waarom moeten Parijse soezen onder een blik gebakken worden? Ik ga het absoluut proberen, maar waarom ? Beantwoorden
winki07 zegt: 04/03/2019 om 23:11 Zou wel weer een nieuwe demonstratie willen zien van dhr. Holtkamp. Altijd goed! Beantwoorden
Wennie014 zegt: 05/03/2019 om 00:44 Ik houd van dit filmpje, ik heb vanmiddag met dit recept soesjes gemaakt en ze zijn heeerlijk (helft gevuld met banketbakkersroom de andere helft met slagroom)! Beantwoorden
Wat een s(n)oesje!
snufje zout mag er wel bij…
Waarom moeten Parijse soezen onder een blik gebakken worden? Ik ga het absoluut proberen, maar waarom ?
voor hoeveel soezen is dit?
Egt egt lekker
Stella is schattig
Handig ga ik ook maken leuk en cool en lekker
Perfect uitgelegd!!!
Zou wel weer een nieuwe demonstratie willen zien van dhr. Holtkamp. Altijd goed!
moet de roomboter ongezouten wezen !
is ong 100ml
Ja, wat is daar zo gek aan?
Ik houd van dit filmpje, ik heb vanmiddag met dit recept soesjes gemaakt en ze zijn heeerlijk (helft gevuld met banketbakkersroom de andere helft met slagroom)!
Hmmmmm ziet er heerlijk uit bedankt meneer 😉 👍
100 GRAM melk???
Waoe!!!!!!!
Voor hoeveel soesjes is dit recept?
lekker hé?!
ik vindt dit heeeel erg lekker! mmmh
de soezen zijn echt lekker!
wat is verstijfselen? nieuw woord zeker?
'Stella' da's zo'n mooie naam voor een meisje