125 gram walnoten
120 gram bloem ( gezeefd)
75 gram boter ( Bona) op kamertemperatuur
75 gram poedersuiker
8 gram bakpoeder
2 repen witte chocola
30 gram walnoten
Voorverwarm je oven op 180 graden.
Maal de walnoten.
Doe de walnoten, boter en poedersuiker suiker in een kom en meng alles goed samen.
Voeg de bakpoeder en de bloem beetje bij beetje toe en meng alles goed door elkaar.
Maak hier bolletjes van ongeveer 20 gram en leg het op een bakplaat ( zet het een beetje uit elkaar, worden nog wat groter in de oven).
Bak het 15/20 minuten op 180 graden goudbruin ( houdt het in gaten ieder oven is anders).
Laat het afkoelen.
Smelt je chocola au bain-marie.
Leg op een vork een koekje en met een lepel giet je chocola op, laat zoveel mogelijk chocola uitlopen en leg het op een bakplaat met bakpapier, of op een grote bord.
Strooi wat gemalen walnoten er op.
Doe de overige chocola in een spuitzak.
Knip hier een klein puntje van af.
Maak hier streepjes over de koekjes en leg het in de koelkast, zodra de chocola hard is geworden eruit halen.
Leg de koekjes op papieren vormpjes.
Eet smakelijk
Besaha
En hoeveel alles
Hoeveel gram walnoten