pinterest taart (proberen te) bakken met mijn zusje

pinterest taart bakken met mijn zusje

Lot & ik bakken gezellig een taart voor mijn 21e bday 🙂 het is niet helemaal geworden zoals we wilde maaaar alsnog leuk hahahaha.

Volg mij ook op Instagram: @isaluna & vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal? 🙂

Contact / samenwerkingen:
isaluna@clublis.com

xxx love jullie

Deze video bevat geen samenwerkingen.

Music by Nicky Youre – Sunroof – https://thmatc.co/?l=BFCC29E3
Music by Ashes to Amber – Arizona Thunder – https://thmatc.co/?l=7DEB09F9

14 gedachten over “pinterest taart (proberen te) bakken met mijn zusje”

  1. God! Isa. Craig the you make me feel so good guy here;)× So special. Isa you're just unbelievable;)
    Nice sweet!

  2. Misschien kun je de volgende keer in plaats van normale botercreme, swiss meringue botercreme (recept van “uit Pauline’s keuken”) proberen! Ik vind normale botercreme ook echt vies, maar de swiss meringue smaakt eigenlijk gewoon naar slagroom en is wel goed mee af te smeren 🙂

  3. Tips voor de volgende keer: meer Zwitserse room voor ertussen, dunnere laagjes deeg (snijd hem in 3 lagen ipv 2) en afsmeren met alleen slagroom, dat gaat wel. Ik vind botercreme ook goor haha 🙂 Oh ja en gefeliciteerd Lot met het slagen en Isa met je verjaardag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.