Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, maakt het korstdeeg dat hij gebruikt om pasteis de nata mee te maken. De crème en het uiteindelijke bakken van de pasteis de nata demonstreert Michel in aparte Foodtube video’s. De recepten voor de crème, het korstdeeg en het assembleren en bakken staan op Foodtube.nl bij de video’s.
Ontdek wekelijks nieuwe eet- en wijnvideo’s op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen. Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests en diverse college’s over onderwerpen als Côte de Boeuf, oesters, kaas en nog veel meer. Schrijf je snel in op http://www.foodtube.nl en blijf op de hoogte.
Bedankt voor dit recept van professionele kwaliteit. Iets dat ik kan vertrouwen..
Je zou minimaal na dat je gerold hebt de bloem eraf kunnen vegen, zie Cees Holtkamp!
Tour? Pillen? Hij bedoelt vouwen en rollen.
Erg veel extra handelingen dan andere methoden, maar leidt dat toch echt zo een groot verschil qua eindresultaat?
wat een vakmanschap
Interessant! Deze vorm van korstdeeg maken kende ik nog niet. Of ik het ooit zal doen is niet waarschijnlijk (geldt ook voor de Franse en Hollandse korst). Blijft een hoop werk. Maar wel weer wat geleerd. P.s. lekker zo'n grote werkbank.