3 gedachten over “~ KOOKVLOG ~ KIPFILET & LEVER IN EEN KLAARMAKEN, GEBAKKEN BANAAN & CASSAVE BAKKEN”

  1. Hallo lieve familie Hoelas. Heerlijke eten allemaal. Leuke vlog weer van jullie. Dank u wel voor deze mooie vlogπŸ’―. Meneer Hoelas ik denk dat U een hele kip moet klaar maken. Toen ik nog thuis bij mijn ouders woonden weet ik nog. Me ouders gingen zelf kweken wn precies wat U verteld meneer Hoelas er werd nooit apart eten weggehaald. Iedereen at gezamenlijk. Natuurlijk werd er niet te pittig gekookt maar er werd gewoon peper bijgedaan. Heerlijk hoor. Ik denk ook vaak aan vroeger toen ik nog thuis woonde. Hele mooie tijden. Die komen nooit meer terugπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ. Fijne avond aan jullie allemaal lieve familie Hoelas 🌹πŸ₯°πŸ’™β€β€β€β€πŸ˜. Ik ben heel blij met jullie vlog elke dag. πŸ‘βœŒ

  2. Meneer de deskundigen die kip lever met kipfilet zag er goed uit. Is een heel oude recept dus dat is geen law law recept. Vooral op vrijdag past die kipfilet en die lever heel goed bij mekaar. Bij elke borrel ( kloek kloek) één stukje kiplever of kipfilet. O jaki je avond kan niet stuk. Eetsmakkelijk lobi lobi man 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍹🍹🍹🍹

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.