Kaassoufflé van Le Hollandais

Ontdek wekelijks nieuwe eet- en wijnvideo’s op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen. Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests en diverse college’s over onderwerpen als Côte de Boeuf, oesters, kaas en nog veel meer. Schrijf je snel in op http://www.foodtube.nl en blijf op de hoogte.

11 gedachten over “Kaassoufflé van Le Hollandais”

  1. Leuke video. Het inzakken heeft met het temperatuurverschil te maken tussen de oven en buiten de oven. Hoe langzamer hij afkoelt, hoe minder hij inzakt.

  2. 'iets meer korst, want hoe meer korst hoe lekkerder hij is'… Als je van kaassouffle houdt en ook van veel korst, bekijk dan ook het recept van de familie Roux. Een dubbel gebakken souffle, eerste keer in een ramekin en dan voorzichtig uit je bakje en ondersteboven nog een keer in de oven.

  3. van wat ik gehoord heb is het de Ei witten geklopt met lucht die maakt dat de Souffle omhoog blijft staan dat gezegt iedere Souffle zakt in als je lang genoeg wacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.