Gezonde bananen brownies🍌🍫 | RENSKE VISSER

Deze #brownies zijn ideaal om te eten als #gezond tussendoortje of als ontbijt met een flinke eetlepel yoghurt met frambozen, bosbessen of aardbeien. De brownies zijn goed voor #75kcal – 100kcal per stuk. Ieder stukje bevat slechts 5 gram vet, waarvan 1,5 gram verzadigd vet, 10 gram koolhydraten en 2,5 gram eiwitten.  Dat betekent dat deze brownies 3x minder energie, vet en koolhydraten bevat dan gewone brownies.
Ingrediënten:
• 3 kleine rijpe bananen
• 60 gram pindakaas of notenpasta
• 50 gram pure chocolade (85% cacao)
• 2 eetlepels cacaopoeder
• 2 flinke eetlepels bloem of meel (spelt, tarwe, havermout etc.)

De brownies bewaar je in de koelkast. Ze zijn compleet afgekoeld het allerlekkerst.

Over mijn video’s en kanaal:
Ik neem je mee in mijn keuken hoe ik op een budget en gezonde manier kook en bak! Ik vind het belangrijk om te laten zien dat koken en bakken voor iedereen mogelijk is. Ik wil je graag terugbrengen naar de basis: hoe maak je zelf een kaasje? Hoe maak je je eigen plantaardige melk? Broodbeleg? Enzovoort! Mijn recepten en video’s zijn laagdrempelig en je hebt geen bijzondere ingrediënten nodig die een fortuin kosten. Gewoon, puur en basis.

Over mij:
Mijn naam is Renske Visser en ik ben Gewichtsconsulent in mijn eigen praktijk in Alkmaar. Ik begeleid mensen naar een gezonder leefpatroon. Wil je meer informatie over mijn begeleiding? Kijk dan even op mijn website. Ook ben ik mama van een zoontje van bijna 2. Het moederschap combineren met werk, huishouden en gezond eten is soms een uitdaging maar ik hoop dat deze simpele recepten je hierbij kunnen helpen.

UPLOADSCHEMA: Iedere ZONDAG om 08.00 een nieuwe video, bonusvideo’s WOENSDAG om 12.00

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/renskevissergewichtsconsulent

WEBSITE BEGELEIDING AFVALLEN:
http://www.afvallen-alkmaar.nl

BLOG RECEPTEN:
http://www.nietzozwaarhoor.nl

Wil je e-mail contact? Dit kan via info@afvallen-alkmaar.nl

CMS WEBSITE: http://www.kiksaus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.