Eendenborst (magret de canard) bereiden

Wil Demandt, patron cuisinier van retstaurant Bordewijk in Amsterdam, laat zien dat je de eendenborstfilets beter op het karkas kunt laten tijdens het bakken van magret de canard.

Ontdek wekelijks nieuwe eet- en wijnvideo’s op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen. Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparatentesten en diverse college’s over onderwerpen als Côte de Boeuf, oesters, kaas en nog veel meer. Schrijf je snel in op http://www.foodtube.nl en blijf op de hoogte.

10 gedachten over “Eendenborst (magret de canard) bereiden”

  1. Zal ongetwijfeld een goede kok zijn , maar hij maakt op mij toch ook wel een beetje een vunzige indruk met dat ongeschoren hoofd, ook een kam heeft hij blijkbaar niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.