Cees Holtkamp maakt cheesecake

Cees en Stella maken cheesecake met Philadelphia roomkaas, gehakte koekjes, vers fruit en de aardbeienjam die ze samen in een ander filmpje maakten.
Ontdek wekelijks nieuwe eet- en wijnvideo’s op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen. Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests en diverse college’s over onderwerpen als Côte de Boeuf, oesters, kaas en nog veel meer. Schrijf je snel in op http://www.foodtube.nl en blijf op de hoogte.

24 gedachten over “Cees Holtkamp maakt cheesecake”

  1. Ik vind het wel leuk dat Stella nu meer doet. Want als je video’s van 3 jaar geleden ziet deed ze bijna niks.

  2. stella je heb gelijk, ik ga de halve cheese cake opeten van bakketbakker maar voelde het op borst door een verhoogd cholesterol. Dat teveel vet is allemaal maar overdreven. zoveel roomkaas hebben we niet in de supermarkt en de overheid wil dat ook niet!

  3. Wat kijk ik graag naar jullie filmpjes. Klasse!
    Ik weet niet of we een 'verzoeknummer' mogen indienen, maar Cees Holtkamp lijkt me de aangewezen persoon om Stella te leren hoe je een echte progres-taart maakt, voordat deze geheel in de vergetelheid raakt. Niet te verwarren met een schuimtaart, maar dat weet Cees Holtkamp vast en zeker.
    Vond het leuk om vorige week botercrème te maken. Tja, met als gevolg dat ik zandtaartjes erbij moest bakken. Al met al geen straf😉👍🏽.

  4. Beste Cees. Neem mijn petje voor je af en heb veel geleerd van je kook bakkunsten. Ook uitgeprobeerd en heel goed geslaagd. Maar voor Stella met zo.n opa moet dat af en toe erg moeilijk zijn. Beste Stella, neem je tijd en probeer er heel veel van te leren van je opa Cees. Ga zo door. Leer ervan. Grt.

  5. Wederom een leuk filmpje en een heerlijk recept 🙂 Hebben jullie wel eens een cheesecake gemaakt met uitgelekte magere yoghurt?

  6. Hallo Cees en Stella, ik heb een paar keer verschillende recepten voor kwarkbollen gemaakt en deze kwamen nooit tot het gewenste resultaat… zouden jullie het een keer voor willen doen?

  7. Zo leuk dat jullie nog steeds samen video's maken! Ik kijk er altijd met veel plezier naar en voeg regelmatig iets toe aan mijn lijstje met baktips 🙂
    Cheesecake is ook mijn favoriet, maar de meesten zijn best zwaar en compact. Ik hou meer van wat lichter/luchtiger, na het proberen van ontelbaar veel recepten doe ik er nu altijd crème fraiche door (op 200 g roomkaas ca 60 gram) en mix ik alles tot het satijnachtig lijkt (tip van Dorie Greenspan). Dan kan je de cheesecake in wat grotere stukken snijden 🙂
    Met roomkaas van 21% vet merkte ik dat de cheesecake wat droger was, Lidl en AH merk hebben een iets hoger percentage vet. Met vers fruit is natuurlijk het allerlekkerste, maar in de winter zijn diepvriesbosvruchten (even aan de kook brengen met wat suiker en maizena) een prima alternatief.

  8. Gezellig stel altijd! Superleuk 🙂
    Je wordt er al vrolijk van als je ziet dat er een upload is met Cees en Stella!

  9. ik persoonlijk vind een kaastaart gemaakt met kwark lekkerder, niet zo vet. met deze kaas wordt hij zoo machtig ook als je het belegt met fruit. mijn voorkeur gaat dan uit naar de japanse kaastaart, die is veel luchtiger dus minder zwaar en toch ook heerlijk met kaas smaak. ze noemen het op youtube jappanese wigly cheese cake. verder heb ik heel veel respect voor je kundigheid Cees, heb je boek helemaal door gebakken

  10. STELLA SUPER RECEPIE I WILL LOVE TO SEE HOW TO MAKE FRANGIPANETAARTJES PLEASE CAN U MAKE FOR US GREETING FROM ANTWERPEN

  11. Als Stella aan het begin van de video verteld dat ze vandaag cheese cake gaan bakken en je zet het beeld op pauze, dan zie je opa lief glimlachen naar Stella. Zo mooi om te zien.

  12. Prima kok, die Cees, ik kan alleen echt niet tegen dat belerende 'snap je?' bij de meest simpele statements. Het is geen hogere wiskunde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.