20 gedachten over “~ BAKVLOG ~ APPELTAART BAKKEN – RAMPIARE HOELAS”

  1. Natuurlijk moet mama ook bijzijn om ook dochterlief aanwijzingen te geven
    Ra Ra gaat het goedkomen Ik denk van wel

  2. Maar toch geeft u aanwijzingen dat wil zeggen u weet wat u doet en Kajol uitlegd Nu vader en dochter in de keuken

  3. Ja ja vandaag heeft Kajol de Hoofdrol over genomen in de keuken van deskundig kok Rampiare De Apel van niet ver van de boom U begrijpt al dichter van deskundige hΓ© Dat wil zeggen het komt ongetwijfeld goed met de appeltaart hoor volgers

  4. Eet smakelijk bhai RenΓ© wetend dat u drukke dagen hebt Maar optijd eten en zorgen voot u zelf is heel belangrijk hmmmmm brood met oli sardien is ook heel erg lekker

  5. Ziet er lkkr uit de taart Jammie .. ik doe altijd laagje paneermeel of custard poeder onderop de bodem dan krijg je geen natte bodem πŸ˜‰ ik heb weer genoten van leuke video’s dank je wel

  6. Nou ja die deskundige heeft vandaag een beetje rust moet toch kunnen. Maar die appeltaart zag er goed uit top man lobi lobi man maar die deskundige staat ook op de achtergrond zijn dochter te helpen dat moet ook .Top man lobi lobi. Eetsmakkelijk. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§πŸ₯§.

  7. Goed bezig Kajol.Betie sun papa ka bole hai.Op YouTube heb je filmpjes hoe je een appeltaart kan bakken.Slimme papa heb je.πŸ‘πŸ‘πŸ‘,zo grappig is hij.Uiteindelijk toch gelukt,zo leer je het.

  8. Super leuk weer! Maakt niet uit hoe het eruit ziet, zolang de smaak maar overheerlijk is😘😘😘

  9. Oefening baart kunst. Ik heb gelachen. Kajal πŸ‘πŸ‘πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ†
    Ik gebruik altijd 1 kilo Elstar en taartmix van de A*di. Zonder rozijnen. Beetje zelfgeklopte slagroom erbij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.