Altijd brood op de plank

Vers brood van onberispelijke kwaliteit serveren, zonder uw klanten te laten wachten. Dat is de uitdaging waar u elke dag voorstaat. Om die uitdaging tot een goed einde te brengen, kunt u rekenen op tijdbesparende oplossingen zoals diepvries- en afbakproducten. Maar hoe garandeert u de versheid en kwaliteit?

Met Pain’ Minute kunt u een diepgevroren brood afbakken binnen drie minuten, met dezelfde kwaliteit als klassiek gebakken brood. Zonder krimp van het kruim en zonder afschilferende korst. De kwaliteit van uw brood vaart er wel bij, net zoals uw rendement. Want door de unieke formule van Pain’ Minute wint u bijna de helft aan baktijd én reduceert u het vochtverlies. Daardoor bakt u met 100 kilo bloem tot 40 à 50 stokbroden méér!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.